Cu aproape 1000 de unități SMOGGIE instalate pe întreg mapamondul, acest senzor este unul dintre cele mai bune modele pe care le-am produs. Este maximul pe care îl putem face cu tehnologia existentă în ceea ce privește senzorii IOT pentru pulberi in suspensie. Asta, prin optimizarea tuturor aspectelor, dar fără a compromite acuratețea datelor. Astfel, performanțele acestor aparate au fost premiate la Paris anul trecut, în cadrul competiției internaționale AIRLAB Microsensors Challenge 2021, mai multe detalii aici.

Senzorii au fost testați în mai multe scenarii timp de 4 luni consecutive. SMOGGIE a luat premiul „Outdoor Air Awareness Award”

Acum, oricine poate construi un senzor SMOGGIE și se poate alătura rețelei globale uRADMonitor , deoarece toate detaliile sunt postate #opensource pe Github. Recent am îmbunătățit carcasa sub forma unui nou tip de scut Stevenson pentru SMOGGIE. Faceți cunoștință cu noul senzor compact uRADMonitor SMOGGIE:

Noul uRADMonitor SMOGGIE

Noua carcasă asigură un flux de aer mai bun, în timp ce șuruburile de fixare ascunse din partea inferioară mențin designul compact. Pentru a instala un astfel de aparat, veți avea nevoie doar de două șuruburi mici M2 de aproximativ 30 mm lungime. Folosiți-le pe cele pentru lemn, deoarece funcționează cel mai bine. Distanța dintre găuri este de 58 mm.

Noul SMOGGIE are LED-uri RGB pentru a indica poluarea

Noul cod de pe github aduce de asemenea, câteva bunătăți suplimentare:

  • Nu mai există ID-uri codificate. Dispozitivele vor folosi în schimb adresa MAC unică a modulului ESP
  • Citiri noi pentru particule, inclusiv numărul de particule de 0,3 microni, 0,5 microni, 1 micron, 2,5, 5 și 10 microni! (extra 6 citiri noi)
  • Securitate mai bună
  • În curând, actualizări de firmware OTA, care sunt acum mai ușor de implementat.


Puteți obține unul și în magazinul uRADMonitor și îl veți primi în câteva zile.